Děrovaná nádoba - Ø 20 cm
Zdravé vaření
Děrovaná nádoba - Ø 20 cm
Zvýhodněná cena:3 650 Kč
Katalogové číslo: Z-S20
skladem
Víceúčelová nádoba s děrovaným dnem je vhodná na mytí zeleniny, ovoce nebo na cezení těstovin a dalších surovin. Její funkčnost se ještě znásobí ve stohovacím systému,...
Víceúčelová nádoba s děrovaným dnem je vhodná na mytí zeleniny, ovoce nebo na cezení těstovin a dalších surovin. Její funkčnost se ještě znásobí ve stohovacím systému, pokud chceme vařit v páře, zatímco vysoce kvalitní ocel Zepter 316L vám zaručí zdravé vaření. Položte nádobu s děrovaným dnem na jinou nádobu na vaření Zepter se stejným průměrem a uvařte v ní zeleninu nebo rybu v páře. Ve spodní nádobě můžete současně vařit další jídlo, a to vše na jednom zdroji tepla.
JEDINEČNÁ VÍCEÚČELOVÁ NÁDOBA
Připravte až 2-3 jídla najednou, na jednom zdroji tepla a při nízkých teplotách, s pomocí stohovacího systému Zepter. Kombinací děrované nádoby s jinou nádobou na vaření Zepter ve stohovacím systému můžete uvařit několik různých jídel na jednom zdroji tepla. Tímto stohovacím systémem ušetříte až 70 % energie, ale také prostor na kuchyňské lince a ve skříni, protože nádoby se dají úsporně a prakticky uskladnit.
Je vědecky dokázané, že vařením ve vodě se ničí jídlo i jeho výživné látky. Avšak při vaření v páře s pomocí nádobí Zepter Masterpiece Cookware nedochází ke kontaktu jídla s vodou, protože není nutné přidat další vodu do nádoby. Výsledkem je ochrana přirozených živin, vitamínů a minerálů v jídle.
Úchytky na každé nádobě Zepter jsou speciálně navrženy tak, aby se díky patentované technologii a minimální vodivosti nikdy nepřehřály. Jejich ergonomický a stylový design nabízí pohodlné uchopení a jednoduchou manipulaci. Další inteligentní a praktickou vlastností úchytek je možnost odložit na ně poklici.
Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob - zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Výsledkem je konzumace potravin chudých na živiny, které nám dají jen dočasný pocit nasycení, hlad se rychle vrátí a my následně sníme více nezdravých jídel.
Zepter nabízí nejlepší řešení: díky naší inovativní technologii jídlo připravíte bez přidání vody a při nízkých teplotách. Důležité živiny v jídle zůstanou zachovány a to vám pomůže žít lépe a zdravěji.
Připravte až 2-3 jídla najednou, na jednom zdroji tepla a při nízkých teplotách, s pomocí stohovacího systému Zepter. Kombinací děrované nádoby s jinou nádobou na vaření Zepter ve stohovacím systému můžete uvařit několik různých jídel na jednom zdroji tepla. Tímto stohovacím systémem ušetříte až 70 % energie, ale také prostor na kuchyňské lince a ve skříni, protože nádoby se dají úsporně a prakticky uskladnit.
Je vědecky dokázané, že vařením ve vodě se ničí jídlo i jeho výživné látky. Avšak při vaření v páře s pomocí nádobí Zepter Masterpiece Cookware nedochází ke kontaktu jídla s vodou, protože není nutné přidat další vodu do nádoby. Výsledkem je ochrana přirozených živin, vitamínů a minerálů v jídle.
Úchytky na každé nádobě Zepter jsou speciálně navrženy tak, aby se díky patentované technologii a minimální vodivosti nikdy nepřehřály. Jejich ergonomický a stylový design nabízí pohodlné uchopení a jednoduchou manipulaci. Další inteligentní a praktickou vlastností úchytek je možnost odložit na ně poklici.
Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob - zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Výsledkem je konzumace potravin chudých na živiny, které nám dají jen dočasný pocit nasycení, hlad se rychle vrátí a my následně sníme více nezdravých jídel.
Zepter nabízí nejlepší řešení: díky naší inovativní technologii jídlo připravíte bez přidání vody a při nízkých teplotách. Důležité živiny v jídle zůstanou zachovány a to vám pomůže žít lépe a zdravěji.
- Kód výrobku
Z-S20
- Název výrobku
Nádoba s děrovaným dnem - Ø 20 cm - 2,8 l - výška 10,1 cm
- Hmotnost brutto [kg]
1.08
- Použití
Tradiční vaření (ve vodě), vaření bez vody, pečení bez tuku, vaření v páře.
- Hmotnost netto [kg]
0.88
- Výrobce
HOME ART. & SALES SERVICES AG , Sihleggstrasse 23 , 8832 Wollerau -Switzerland
- Vyrobeno
V Itálii
- Druh oceli
AISI 316 L-304
- Výška hrnce
6,1 cm
- Kapacita
1,6 l
- Průměr
20 cm
- Vhodné pro použití do myčky
ANO
- Vhodné pro použití do trouby
ANO
- Vhodné pro použití s poklicí Syncro-Clik
NE
- Záruka
Bezplatná, 30letá záruka platí na opravy a náhradu všech výrobků, vyrobených z vysoce kvalitního kovu Zepter, v případě vadného materiálu nebo výrobní vady. 24měsíční záruka se vztahuje na náhradu součástek vyrobených z materiálů, jiných než Zepter kov 316L a 304. Na digitální a analogový Zepter termokontrol se rovněž vztahuje 24měsíční záruka. Nevkládejte
Zepter termokontrol do trouby, myčky nádobí ani na horké povrchy, nevystavujte ho vysokým teplotám. Na plastové části se vztahuje 24měsíční záruka. Nevkládejte je do trouby ani jejich nevystavujte vysokým teplotám. Zepter poskytuje záruku na
pozlacené části všech svých výrobků. Tato záruka se však nevztahuje: na estetické změny vzniklé při běžném používání, které nemají vliv na funkčnost výrobku; na poškození způsobené nesprávným používáním výrobku. Pro uplatnění záruky se
zákazník musí prokázat originálem dokladu o koupi, proto si doklad pečlivě uschovejte.
- Osvědčení / Prohlášení
Prohlášení o shodě se směrnicemi: 1935/04 / ES a EU 10/2011 - prohlášení potvrzující, že použité materiály a předměty jsou určené pro styk s potravinami. 2023/06 / ES - prohlášení potvrzující shodu správné výrobní praxe, pokud jde o materiály přicházející do styku s potravinami. 2011/65 EU - prohlášení o omezení používání některých nebezpečných látek v elektrických a elektronických zařízeních.